|

Akce s permanentkami dopadla na výbornou!

V roce 2015 vedení klubu připravilo akci pro fanoušky. Akce byla o tom, že kdo si objedná permanentní vstupenky přes e-mail, obdrží od hokejistů Trutnova dárky a navíc jim to vše hráči dovezou až do domu. Stejně tak tomu bylo i letos. Více informací naleznete v článku.

Před letošní sezónou se prodal dokonce vyšší počet permanentek, než tomu bylo v loňské sezóně. Vedení Trutnova připravilo dokonce dvě varianty permanentek, aby si každý fanoušek přišel na své. "Když jsme do této akce šli v loňském roce, nevěděli jsme prakticky, do čeho jdeme. Akce byla úspěšná už v loni, takže jsme na to chtěli navázat", konstatuje organizační manažer Ondřej Poul.

No a povedlo se to i letos. Sobotní den strávili hokejisté Trutnova rozvozem permanentek doslova nedočkavým fanouškům. Téměř se všemi fanoušky strávili hokejisté Trutnova v průměru 45 minut. Fanoušci se ptali téměř na vše a hráči se jim nebáli v žádném případě odpovídat. "Chceme do budoucna, v této sezóně, připravit ještě jednu takovou akci, kde by se fanoušci mohli setkat přímo s hráči na takové úrovni, jako tomu bylo při rozvozu permanentek. Nejen že jsou spokojení a nadšení fanoušci, tak ale i hráči", dodává Ondřej Poul.

A jak se k celé akci staví samotní hráči? Pětice, která v sobotu permice rozvážela, se k této akci s radostí vyjádřila a my vám vyjádření přinášíme právě prostřednictvím klubového webu.

Aleš Půlpán mladší (útočník a kapitán mužstva)

" Na sobotní akci jsem se velice těšil. Už dlouhodobě mě zajímá názor skalních fanoušků a teď byla skvělá příležitost se s nimi poznat osobně. Z celé akce mám velmi pozitivní pocit. Od všech fanoušků jsem cítil obrovskou podporu a jsem rád, že takovýhle lidé v Trutnově jsou a že právě pro ně hokej hrajeme. Fanoušci měli spoustu otázek, co se hokeje týče a musím říct, že ani jedna nebyla nemístná. Celou akci hodnotím na výbornou, mám z ní fakt skvělý pocit. Doufám, že nám vedení připraví víc takových setkáních, aby jsme měli k fanouškům ještě blíže, protože jsme jeden tým a já, jako kapitán, chci znát všechny jeho členy!"

Jiří Kysela (útočník, navrátilec do Trutnova po dlouhých 11 letech a nová posila Draků)

" Setkání s fanoušky hodnotím velmi pozitivně. Bylo to super odpoledne strávené ve společnosti příjemných a přívětivých lidí, u kterých byl vidět zájem o hokej v Trutnově. Nebáli se zeptat na cokoliv a celkově jsme si o všem promluvili. Milě mě to překvapilo a jsem rád, že jsem mohl být součástí této akce, která v České republice nemá obdoby. Takovýchto fanoušků si velice vážím nejen já, ale kompletně celý tým. Je radost pro takové lidi hrát hokej! Je super mít za sebou takovou podporu - nejen když se daří, ale právě i v době, když se nedaří. My se touto akcí přesvědčili, že takové fanoušky, kteří budou za námi stát i v časech horších, máme a za to jsme naprosto neskutečně vděční. Chtěl bych touto cestou všem poděkovat za podporu mužstva, za vřelá pozvání a v neposlední řadě za výborné pohoštěním které jste nám připravili. Budeme se snažit vám dělat jen a jen radost!"

Lukáš Junek (obránce, odchovanec Trutnova a navrátilec z Mounfield HK)

" S akcí jsem naprosto spokojen, vysoko překonala má očekávání. Všichni lidé byli strašně příjemní, většinou náš pozvali domů a měli pro nás připravené občerstvení. Ptali se nás na různé věci a my se snažili veškeré dotazy zodpovědět a doufám, že úspěšně. Bylo velice příjemné cítit tu podporu od fanoušků i jejich dětí. Dodalo nám to veškeré potřebné síly před prvním mistrovským utkáním, které hrajeme už ve středu. Opravdu si toho všichni nesmírně vážíme. Myslím, že všichni zúčastnění si odpoledne užili naplno. Chci fanouškům poděkovat a těším se na další ročník!"

David Smékal (útočník a odchovanec Trutnova)

" V první řadě bych chtěl poděkovat vedení našeho týmu, že se něco takového u nás v Trutnově pořádá. Je to výborná akce a super možnost potkat se osobně s fanouškama. Příjemně mě překvapila reakce fanoušků, které jsme navštívili. Všichni fanoušci nás s důvěrou pozvali domů, kde si s námi povídali nejen o hokeji, a zajímali se o dění a náladu v týmu. Škoda, že takových fanoušků není více. V kabině panuje dobrá nálada a všichni taháme za jeden provaz. Myslím si, že by bylo dobré, uspořádat setkání s fanoušky i v půlce sezony, aby nám řekli svoje poznatky a my se jim snažili vyhovět, protože bez nich jsme poloviční a hokej hrajeme především pro ně! Chtěl bych vyzdvihnout našeho kapitána Aleše Půlpána, který nám šel vzorem a přijel na tuto akci až z Hradce Králové. Se všemi spoluhráči jsme si akci náramně užili a pozitivní reakce fanoušků nám dodaly sílu a motivaci do další práce. Hokej je nevyzpytatelná hra, jednou se daří, potom zase ne, proto by jsme byli rádi, kdyby nás fanoušci v době neúspěchů nezatracovali, ale naopak nás povzbudili a hnali nás dopředu. Za celé mužstvo vám všem, kteří chodíte fandit, chci moc poděkovat, nesmírně si toho vážíme a můžeme vám slíbit, že uděláme všechno proto, aby jste na hokej chodili rádi, a bavili se naší hrou."

Ondřej Poul (obránce, odchovanec Trutnova a člen vedení)

" Musím říct, že když jsme nasedali do auta, všichni jsme se těšili. Už když jsme volali fanouškům, že jsme na cestě právě k nim, slyšeli jsme v telefonech nadšení a pozitivní náladu. Nečekali jsme, že strávíme celé odpoledne až do večera s fanoušky, kteří nás zvali k sobě domů, nabídli nám občerstvení a byli doslova nadšení z naší přítomnosti. Myslím si, že tohle je sen každého hokejisty, mít spokojené a nadšené fanoušky a ještě se s nimi setkat na jiné půdě, než je hokejová aréna. Tato akce nám taky dala pozitivní myšlenky před středečním utkání, protože po čtvrtečním zápase jsme moc pozitivních myšlenek neměli. Jsem hrozně moc rád, že se tato akce povedla a i tímto chci všem zúčastněným poděkovat, protože v letošní sezóně taháme za jeden provaz a tato akce toho je důkazem. Děkujeme! Redakce