|

Draci přivítají Vikingy z Finska!

První domácí přípravné utkání a hnedka to bude utkání na mezinárodním poli. Do Trutnova přicestuje finský Vikingit Edustus. Utkání začíná v 19:00.

Hokejisté Trutnova mají za sebou dva přípravné duelu. Zatímco na ledě pražské Kobry hosté vstřelili pouze jednu branku a prohráli, to na ledě Nymburka o týden později už bylo veselo. Trutnov sice prohrával 2:0, ale poté přišla hra, na kterou nikdo nebyl v Trutnově zvyklý. Rychlý a důrazný hokej nakonec znamenal výhru Trutnova 2:4.

Co očekávat od finského celku? Rychlé bruslení, důrazný hokej a tvrdá hra. Nebo taky něco jiného? Finský celek neznáme, tudíž asi nemá cenu polemizovat s číma jak finové přijedou. To poznají už v pátek ve Vrchlabí, kde mužstvo Vikingitu sehraje svůj první přípravný duel v České republice.

Mužstvo Trutnova doznává pár změn v sestavě. Na vlastní žádost, z rodinných důvodů, ukončil svoje působení ruský obránce Ivan Sergeev. Jedná se o příchodu brankáře Františka Veselého z Hradce Králové. Dále je také v jednání ještě posila do útoku. Jak to vše dopadne, to je záležitost následujících týdnů.

Utkání mezi domácím Trutnovem a hosty z finského Vikingitu začíná tuto neděli, 28.8.2016, v 19:00 v trutnovské Fischer Hockey CZ Aréně. Přijďte se zchladit na trutnovský zimák a podpořit domácí hokejisty! Redakce