|

Pavel Malý: "Snažil jsem se zapomenout na předchozí zápasy."

Po sobotním utkání s Kláštercem, kdy hostující celek odjel s osmi brankami, jsme vyzpovídali krátce útočníka Trutnova Pavla Malého. Ten přišel do Trutnova na roční hostování z HC Kobra Praha, kde v loňské sezóně bojoval o prvenství ve druhé lize.

Tento článek patří k zápasu TRU - KNO 8:2
Pavel Malý, urostlé pravé křídlo trutnovské sestavy. Do Klubu přišel v srpnu z pražské Kobry, kde jeho odchod byl označen za citelnou ztrátu. Důrazný útočník, který pro ránu nejde daleko. Na druhé straně výborný člověk a střelec v jedné osobě. To je vizitka "Malouše" nebo "Malána", jak se mu v Praze a v Trutnově přezdívá.

V sobotním utkání nejprve otevřel skóre, když využil přihrávky od Chytráčka. Poté si připsal přihrávku na druhou a sedmou branku. Celkem si tedy připsal tři body a byl nejproduktivnějším hráčem utkání.

Pavle, do Trutnova jsi přišel z Kobry Praha, což je letošní favorit celé soutěže. Co Tě vedlo ke změně dresu?

" Nebylo jednoduché přejít z mateřského klubu, kde jsem působil od juniorky. Ovšem už bylo na čase zkusit změnu prostředí, ale částečně to bylo i z osobních důvodů. A se změnou jsem momentálně spokojen. "

V prvních čtyřech zápasech jsi zaznamenal jednu nahrávku. Proti Klášterci hned tři body. Co jsi změnil?

" Žádná radikální změna neproběhla, jen jsem se snažil zapomenout na předchozí zápasy a pokusil jsem se začít znovu od základu. Doufám, že na svůj výkon navážu i v dalších zápasech. "

Klášterec jste přehráli ve všech směrech. Máte silné mužstvo. Myslíš, že můžete na výhru navázat hned v zápase s Pískem?

" Myslím, že Písek patří mezi ty těžší soupeře, ale věřím, že když podáme stejně bojovný výkon, jako proti Klášterci, tak určite máme šanci na vítězství. "

Domácí publikum bylo úžasné, co by jsi chtěl všem fanouškům vzkázat?

" Fanoušci byli skvělá opora. Vytvořili výbornou atmosféru a chtěl bych jim za celý tým poděkovat. Doufáme, že i v následujících domácích zápasech se dočkáme podobné podpory. "

My Pavlovi děkujeme za rozhovor a přejeme hodně štěstí jemu, ale i celému týmu v dalších zápasech! Redakce