|

Cíl pro neděli: konečně porazit Kobru

Poslední letošní utkání před vlastními diváky chtějí Trutnovští proměnit v malý vánoční dárek fanouškům. "Chceme porazit pražskou Kobru, pobavit hokejem diváky a dát jim takový malý dárek," hlásí trenér týmu Radim Haupt.

V neděli od 17 hodin budou mít naši hokejisté na domácím ledě soupeře, s kterým v předchozích dvou zápasech nečekaně prohráli, ačkoliv ho považovali za outsidera soutěže. "Soupeř má formu, vyhrává i na ledě soupeře," zdůrazňuje trenér Haupt.

Trutnov ale věří, že naváže na předchozí vítězné utkání se Ždárem nad Sázavou. "Potřebujeme potvrdit dobrý výkona a středeční výhru bez ohledu na to, jak Kobra hraje," říká trenér.

Kobra je o dvě příčky výš v tabulce než Trutnov. Má jen o tři body víc, takže pokud Trutnov vyhraje v základní hrací době, může se přes pražský tým posunout do vyšších pater tabulky. "Z Hradce nás posílí brankář Alexa, obránci Klement a Spudil, a útočníci Stehno a Šejnoha. Z Chrudimi opět přijede útočník Jindřich," dodává Radim Haupt.

Předchozí vzájemná utkání:

1.kolo, neděle 13.9.2009
HC Trutnov - HC Kobra Praha 3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Góly a nahrávky: 25. Březina (Suchý), 30. Suchý (Petr), 50. Šimoníček (Dlab, Havlíček) - 2. a 56. Pazourek, 17. Georgiev, 37. Bárta. Rozhodčí: Smitka - Krejsa, Ledinský. Vyloučení: 5:12 + navíc Horák (Kobra) 10 minut osobní trest, využití 2:0. Diváků: 365. HC Trutnov: Škrabelj - Seidl, Antonín, Poul, Lesák, Mlejnek, Měsíček - Suchý, Březina, Petr - Šejnoha, Havlíček, Šimoníček - Dlab, Chytráček, Chochola - Svoboda, Mašek, Řehák.

12.kolo, sobota 31.10.2009
HC Kobra Praha - HC Trutnov 4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
Góly a nahrávky: 1. Chocholáček, 41. Bárta (Pazourek), 43. Havlín (Regner), 60. Holý - 5. Šejnoha (Pazdera, Petr), 49. Chochola (Mikolášek). Vyloučení: 3:6, využití 2:0. Diváklů: 50 HC Trutnov: Kudrna - Klement, Mlejnek, Provazník, Pazdera, Měsíček, Antonín, Poul - Suchý, Šejnoha, Potůček - Dlab, Fiedler, Petr - Chochola, Havlíček, Mikolášek - Svoboda, Mašek, Řehák. pec, ml